GEEN OPDRACHT TE GROOT EN GEEN KLANT TE KLEIN

Neem contact op

Zo veel toepassingen

Het klinkt natuurlijk als een preek voor eigen parochie, maar het is echt waar; als bedrijf, organisatie of als overheid kan je tegenwoordig niet meer zonder social media. En social media kan niet meer zonder bewegende beelden. Wij kunnen je hierbij om de oren slaan met allerlei statistieken, grafieken en onderzoeken maar  Staalwol Film houdt het liever simpel: een film gaat gewoon werken!

Heb je een boodschap, dienst of product dat je onder de aandacht wil brengen? Wil je jouw bedrijfs of organisatie op de kaart zetten? Of wil je meer aandacht van jouw doelgroep? Social media uitingen kunnen niet meer zonder een krachtige film en Staalwol Film levert jouw film zonder gedoe, snel en betaalbaar.

DUIDELIJK TOCH?

Inspireren mag, kopiëren daar doen wij niet aan!

Staalwol Film werkt niet met standaard scripts en formats. Elk concept begint met inspirerende gesprekken waarbij er voor iedereen voldoende ruimte is om zijn of haar ideeën naar voren te brengen. Mede door de ruime ervaring met onder andere televisieprogramma’s weten wij alles tot een concept op maat te ontwikkelen. Van korte krachtige films tot aan complete web-series aan toe.

SIMPEL TOCH?

Doelgroep

Voor wie?

Van Facebook tot website

Of het nu gaat om een vlotte videoclip of dat er meer tijd genomen moet worden voor een compleet verhaal: wij zetten het om in een pakkende film.

CONTACT?

Boodschap

Wat?

Een compleet verhaal

Bij Staalwol Film werken wij niet met vaste concepten en standaard cripts, elke format wordt op maat gemaakt.

CONTACT?

Strategie

Hoe?

Kort, krachtig en duidelijk

Wij denken verder dan scripts, Staalwol Film zorgt voor een goede integratie in jouw marketing strategie.

CONTACT?

Film

Aandacht!

Website & Instagram

Je ontvangt niet alleen een hoofdfilm maar ook de bijbehorende teasers, promo’s en zelfs fotografie.

CONTACT?

Resultaat

Van social media tot website

Recruitment en...

Omdat je als CEO ook niet in een Trabant naar een relatie gaat mag je van Staalwol Film ook het beste resultaat verwachten.

CONTACT?

Staalwol Film maakt films voor iedereen bereikbaar!

Omdat lang niet iedere filmproductie een volledige draaidag nodig heeft en er ook geen crew van vijf man rond hoeft te lopen heeft Staalwol Film een voordelig en uniek concept ontwikkeld: Clip Cowboys.

Het concept is simpel, doeltreffend en betaalbaar: opnames en montage van jouw film worden in één dag gerealiseerd. Met eventueel ook de montage bij jou op locatie. Dat betekent dat een film gemaakt door Clip Cowboys binnen 8 tot 24 uur na de start van de opnames al ingezet kan worden via social media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, websites en andere kanalen. En natuurlijk gaat dat niet ten koste van de kwaliteit.

Wil je meer informatie over Clip Cowboys hebben?
BEZOEK DE CLIP COWBOYS WEBSITE

VOORDELIG TOCH?

Het glansrijke portfolio

Een aantal inspirerende voorbeelden van Staalwol Film

NOG MEER VOORBEELDEN?

Ook voor jou!

Films kunnen voor zoveel doelgroepen ingezet worden, de mogelijkheden zijn bijna ontelbaar.

Ook zij werken samen met Staalwol Film