NO-NONSENSE FILMPROFESSIONALS

Neem contact op

Gepassioneerde vakidioten

Omdat wij het bij Staalwol Film graag simpel en doeltreffend houden werken wij met kleine crews waarbij er meestal zelfs gewerkt wordt als een one-man-band. Op deze manier maakt Staalwol Film het produceren van een film niet groter dan het is. De crew bestaat altijd uit professionals die hun sporen binnen het vak ruim verdient hebben, altijd mensen die ook voor omroepen en de televisie hebben gewerkt. Juist dat brengt een hele berg aan ervaring met zich mee. Elke productie zal van script tot het opleveren van de film(s) begeleid worden door één persoon en dus blijven wij altijd persoonlijk.

Staalwol Film maakt films voor overheden, organisaties en het bedrijfsleven. Dit kan gaan om volledige bedrijfsfilms maar ook om korte films die bedoeld zijn om te verspreiden via verschillende social media kanalen.

Omdat je als opdrachtgever alleen voor het beste resultaat gaat en het produceren van een film een feestje moet zijn en geen last. Als je als bedrijf een pallet met printerpapier besteld zal je niet juichend het magazijn inlopen om iedereen de pallet te laten zien. Bij een film is dat anders, een film kan je zien als een cadeautje dat je met plezier uitpakt een daarna met iedereen wil delen.

BETROUWBAAR TOCH?

Professionals

Script & Draaiboek

Behoefte & Doel

Van doelgroep en de boodschap tot locatie en “acteurs”. Met jou maken we een helder filmscript.

CONTACT?

Ervaring

Camera & Interviews

Beeld & Geluid

Story telling is onze passie, bij Staalwol Film staat de inhoud altijd op de eerste plaats.

CONTACT?

Betrouwbaar

Beeld & Inhoud

Ritme & Verhaal

Of het om korte krachtige teasers gaat of om een complete miniDOC: alles voldoet aan de ‘broadcast norm’ dus alles is altijd en overal inzetbaar.

CONTACT?

High end

YouTube & Meer

Website & Instagram

Staalwol Film zal het traject van concept, script, opnames, montage tot de uploads professioneel begeleiden.

CONTACT?

Een eerlijke prijs

Aandacht & Resultaat

Feedback & Actie

Omdat je als CEO ook niet in een Trabant naar een relatie gaat mag je van Staalwol Film ook het beste resultaat verwachten.

CONTACT?

tekst

Staalwol Film maakt films voor iedereen bereikbaar!

Omdat lang niet iedere filmproductie een volledige draaidag nodig heeft en er ook geen crew van vijf man rond hoeft te lopen heeft Staalwol Film een voordelig en uniek concept ontwikkeld: Clip Cowboys.

Het concept is simpel, doeltreffend en betaalbaar: opnames en montage van jouw film worden in één dag gerealiseerd. Met eventueel ook de montage bij jou op locatie. Dat betekent dat een film gemaakt door Clip Cowboys binnen 8 tot 24 uur na de start van de opnames al ingezet kan worden via social media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, websites en andere kanalen. En natuurlijk gaat dat niet ten koste van de kwaliteit.

Wil je meer informatie over Clip Cowboys hebben?
BEZOEK DE CLIP COWBOYS WEBSITE

VOORDELIG TOCH?

Het glansrijke portfolio

Een aantal inspirerende voorbeelden van Staalwol Film

NOG MEER VOORBEELDEN?

Ook zij werken samen met Staalwol Film