Lang niet iedere filmproductie vraagt om de inzet van een complete cameraploeg bestaande uit een cameraman, geluidsman, regisseur en soms zelfs een producer. De meeste producties kunnen volledig opgenomen worden door een one-man-band. Ook is het lang niet altijd nodig om een volledige draaidag in te plannen voor het maken van de opnames. De productie van een film kan geregeld veel sneller, efficiƫnter en daarmee goedkoper!

Staalwol Film lanceert speciaal voor dit doel Shoot ’n Run producties. Een concept waarbij de opnames binnen een halve dag gerealiseerd worden en de montage binnen 24 uur na het afronden van de opnames gepresenteerd kan worden. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor een grote groep opdrachtgevers. Shoot ’n Run producties zijn qua eindresultaat volwaardige films die voldoen aan alle eisen die je aan een film kan stellen. De kosten zijn echter aanzienlijk lager. Het is zelfs mogelijk om de film direct na de opnames op locatie te monteren zodat je als opdrachtgever direct betrokken blijft bij de gehele productie van de film.

Ook een shoot ’n Run Filmproductie laten maken? Bezoek de Clip Cowboys Website.

Clip Cowboys

Er zijn vele situaties denkbaar waarbij een Shoot ’n Run productie ingezet kan worden. Bijvoorbeeld tijdens evenementen, de lancering van een product of dienst en als tool voor het werven van nieuw personeel. Shoot ’n Run films worden vaak gebruikt voor social media kanalen zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. Speciaal voor deze doeleinden kan de lengte van de films aangepast worden.

Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de kosten? Neem contact op: info@staalwol.com