Er zijn tijden geweest waarin de budgetten onbeperkt leken te zijn en de producties van films alleen bereikbaar waren voor grote partijen en multinationals. Maar mede door de komst van het internet zijn films gemeengoed geworden. Iedereen kan een vlog of een leuk ‘filmpje’ maken. Op een bepaald moment wil je een kwaliteit die alleen door vakmensen geleverd kan worden. Maar dit hoeft niet langer meer de hoofdprijs te kosten!

Omdat lang niet iedere filmproductie een volledige draaidag nodig heeft en er ook geen crew van vijf man rond hoeft te lopen, heeft Staalwol Film een voordelig en uniek concept ontwikkeld: Clip Cowboys.

 

 

Het concept is simpel, doeltreffend en betaalbaar: opnames en montage van jouw film worden in één dag gerealiseerd. Met eventueel ook de montage bij jou op locatie. Dat betekent dat een film gemaakt door Clip Cowboys binnen 8 tot 24 uur na de start van de opnames al ingezet kan worden op social media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, websites en andere kanalen. Natuurlijk gaat dat niet ten koste van de kwaliteit. En dat al vanaf 995 euro!

Clip Cowboys is een label van Staalwol Film

BEZOEK DE CLIP COWBOYS WEBSITE